×

0165-870000

info@cswonen.nl

Anemoonstraat 4621 AZ Bergen op Zoom

Delen
€ 1545 Borg €1545

Beschikbaar per 1 oktober 2024

Objecttype tussenverdieping
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 80 m²
Interieur gemeubileerd
Omschrijving

Dit prachtige gemeubileerde gasloze nieuwbouw appartement biedt een comfortabele en stijlvolle leefruimte met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt. Ideaal voor bijvoorbeeld 2...

Interesse in dit object?

Neem contact op.

Ik heb interesse

Volledige omschrijving

Dit prachtige gemeubileerde gasloze nieuwbouw appartement biedt een comfortabele en stijlvolle leefruimte met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt.

Ideaal voor bijvoorbeeld 2 medewerkers.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een hal die leidt naar de royale woonkamer met open keuken. Hier kun je genieten van gezellige avonden met familie en vrienden, of gewoon ontspannen na een lange dag. De woonkamer is voorzien van een eethoek, zithoek en een werkplek.

De goed ontworpen keuken is voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerkingen. Het is een ideale ruimte voor kookliefhebbers om heerlijke maaltijden te bereiden. Er is voldoende kastruimte om al je keukengerei op te bergen.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers die een oase van rust en ontspanning bieden. Beide slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een kledingkast. Ze bieden voldoende privacy en zijn de perfecte plek om te genieten van een goede nachtrust.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het balkon op het zuiden. Hier kun je profiteren van de zon en genieten van een prachtig uitzicht terwijl je ontspant in de buitenlucht. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een zithoek en is een geweldige plek om te genieten van je ochtendkoffie of een boek te lezen in de middagzon. Het balkon beschikt over een 4-zits loungeset en vlonders.

Daarnaast beschikt het appartement over een apart toilet en een moderne badkamer met een luxe uitstraling. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een toilet.

Tot slot heeft dit nieuwbouw appartement ook nog een aparte berging waar de wasmachine geplaatst is.

Kortom, dit nieuwbouw appartement met 2 ruime slaapkamers, royale woonkamer en een balkon op het zuiden biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Het is een ideale plek om te wonen voor iedereen die op zoek is naar een modern en aangenaam thuis.

Dit appartement is volledig gasvrij en wordt verwarmt middels vloerverwarming en warmtepomp. Daarnaast beschikt dit appartement ook over zonnepanelen.

Huurprijs : € 1.545,00
Voorschot elektra, water, tv en internet; € 200,00
Servicekosten: € 37,50
Type contract: Minimaal één jaar

Kenmerken

Algemeen
Adres Anemoonstraat, 4621 AZ Bergen op Zoom
Huurprijs € 1545
Waarborgsom € 1545 eenmalig
Servicekosten € 237
Datum beschikbaar 1 oktober 2024
Soort tussenverdieping
Oppervlakte 80 m2
Energielabel A+
Interieur
Staat goed
Inrichting gemeubileerd
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Keuken
Koelvriescombinatie Ja
Oven Nee
Magnetron Nee
Combi-magnetron Ja
Afzuigkap Ja
Vaatwasmachine Ja
Wasmachine-aansluiting Nee
Badkamer
Toilet Ja
Douche Ja
Wastafel Ja, met meubel
Wasmachine-aansluiting Ja
Spiegel Ja
Buiten
Soort buitenruimte balkon
Staat goed
Orientatie zuid

Gerelateerde objecten

Alle objecten